zboží: 0 0,00 Kč

Nova Author cup 2010

Nova Author cup 2010 15.ročník Nova Author cupu se konal sobotu 9.10.2010 v Jizerských horách. Po brzkém probuzení již ve čtyři hodiny ráno jsme zahájili přípravu na odjez směrem do Josefova Dolu. Již na dálnici od Prahy bylo vidět, o co dnes půjde, o bezmála čtyři tisíce lidí na kolech. Ty také byli všude, na střechách, na vozících, na závěsech i uvnitř aut mířících k Jizerkám. Počasí vypadalo že mám bude přát

Nova Author cup 2010 

     15.ročník  Nova Author cupu se konal sobotu 9.10.2010 v Jizerských horách.

      Po brzkém probuzení  již ve čtyři hodiny ráno jsme zahájili přípravu na odjez směrem do Josefova Dolu. Již na dálnici od Prahy bylo vidět, o co dnes půjde, o bezmála čtyři tisíce lidí na kolech. Ty také byli všude, na střechách, na vozících, na závěsech i uvnitř aut mířících k Jizerkám. Počasí vypadalo že mám bude přát.

     Tak jsme tady, na parkovišti, stejně jako před rokem, se setkáváme se všemi ostatními z Teamu, kteří dneska dorazili. Po potřesení si rukama se převlékáme a začíná příprava kola, těla a všechno ostatní na následující kilometry na trati. A hurá na start, dolu do údolí kde už se řadí všichni malí, velcí, mladí, staří, tlustí a hubení, všichni se statečně poperou za nádherného rána s náročnou tratí, která začíná asi 5km stoupáním. Následují je další, vlasatí, plešatí, v parukách, na horských, trekových,  skládacích kolech, vykopávkách, tandemech i na koloběžkách, posunují se po trati směrem k cíli. Tam také skoro všichni postupně dojíždějí, propocení, méně nebo více unavení a spokojení s umístěním. Podělíme se o pár zážitků z trati, pokecáme, dáme si párek a pivko. Domluvíme se, jaká bude další společná akce a někteří odjíždějí k domovům, ale mi zůstáváme na horách až do neděle. Máme zajištěné ubytování v nedalekém hotelu, kde proběhne slavnostní zakončení sezony Bike Tuning Teamu.

Začátek akce sobota 17:00 hotel Eliška. Ti kdo ještě nebyli znaveni závodem zahájili rehabilitaci v aqvaparku a zbytek teamu se přesunulo na pokoje a šetřili síly na večer na plánovanou společnou večeři. V hotelové restauraci měli veliký výběr pochoutek a hlavně nápojů, různé energetické hodnoty, které přispívají k rychlé regeneraci dopoledne vydané energie.

V neděli ráno při vydatné snídani jsme domluvili program na dopoledne a to že někteří se pojedou projet na kole a ti ostatní se vydali pěšky k nedaleké vodní nádrži Souš. Bylo nádherné počasí, sluníčko svítilo a mohli jsme obdivovat krásy zdejší přírody. Po dopolední procházce nám docela vyhládlo a tak jsme se vrátili do hotelu na oběd. A po dobrém obědě jsme se začali loučit, ale vůbec se mám domů nechtělo, protože to byl nádherný víkend.

     Tak je za námi další krásný víkend strávený s kolem, přírodou a kamarády. Na téhle akci se zase uvidíme za rok.

Nova Author cup 2010  - 180246 -
Nova Author cup 2010  - 180247 -
Nova Author cup 2010  - 180248 -

Vložit komentář

Jméno a Příjmení
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací